Zoeken naar teen

   
teen
 
teen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: teen DE teen ES teen FR. Definities op Encyclo.nl: Teen 12x. Vertalingen teen NLEN. 1 elk van de vijf beweegbare uitsteeksels aan een voet waaraan een nagel groeit digit, toe.
Wat is de functie van je kleine teen? GoeieVraag.
02 mei 2011 1027.: Ik heb dat ook gezien, maar het was volgens mij niet zijn grote teen maar zijn teen ongeveer in het midden van zijn voet. Als je nl geen grote teen meer hebt, dan wordt het heel erg moeilijk lopen en het is niet zo dat je dan weer een nieuwe evenwicht moet zoeken.
Puzzelwoordenboek TEEN.
Nieuw woord aandragen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 16 puzzelwoorden gevonden voor TEEN.
dumpert.nl.
Kies dan verwijderverzoek en VERGEET NIET te vermelden over welke post het precies gaat en je relatie tot deze content. Anders nemen we je klacht simpelweg niet in behandeling. Ik mail over.: Dumpert Filmt je Werkplek. Nieuw Toppers Dumpert TV Zoeken. Insturen Instellingen Menu. Resultaten voor teen.
Gebroken teen: symptomen en behandeling gebroken tenen Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Pleisterverband of gebroken teen tapen. Een gebroken teen wordt in de meeste gevallen conservatief behandeld met een pleisterverband, een zogenaamde pleisterspalk waarbij de gebroken teen gefixeerd wordt door deze met een pleister aan een naastliggende teen te plakken of te tapen.
Scheve grote teen / knok aan het grote teengewricht volw. Podotherapie West-Friesland.
Wat kan het zijn? De grote teen groeit scheef in de richting van de andere tenen en dit kan drukproblemen geven bij de andere tenen maar ook bij de grote teen zelf. Hier kan zich zelfs een slijmbeurs ontwikkelen. Verder kan dit ook problemen geven in het grote teen gewricht zelf, met verstijving als gevolg.
Security Check Required.
Press alt / to open this menu. To help personalize content, tailor and measure ads, and provide a safer experience, we use cookies. By clicking or navigating the site, you agree to allow our collection of information on and off Facebook through cookies.
Correctie scheefstand grote teen Bravis ziekenhuis.
Voor de operatie krijgt u een infuus ingebracht. De orthopedisch chirurg maakt een korte snede bij de grote teen. Hij verandert de positie van bot, pezen, spieren en gewrichtskapsel, zodat de grote teen weer goed komt te staan. Zonodig corrigeert hij ook de stand van de tweede teen.
teen Nederlands spreekwoordenboek.
9 betekenissen bevatten teen. van uitstel komt afstel als je iets niet me teen doet, loop je het risico dat het nooit meer gebeurt. het ene oor in, het andere weer uit het wel horen en me teen weer vergeten.
teen WikiWoordenboek.
10, 11, teen" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. voet teen op website: Etymologiebank.nl. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. twijg teen op website: Etymologiebank.nl.

Contacteer ons